Vi får det bedste ud af det!

Indeholder affiliatelinks

Det kan godt være lidt svært, at finde på aktiviteter til en 7 årig med krudt i røven. Især når han i øjeblikket er enormt træt af hele situationen, bare gerne vil i skole og rigtig gerne vil se sine venner. Så jeg prøver hele tiden at finde på nye ting og nye idéer til noget han kan lave, udover lektier – og ikke mindst noget vi kan lave sammen, så der ikke går for meget skærmtid i den.

Silk clay

Den anden dag søgte jeg lidt rundt efter kreative idéer, og faldt så over cc-hobby.dk, som har virkelig mange fine ting – og rigtig gode tilbud. Vi købte bl.a. et minicreative kit, hvor du laver bier og mariehøner ud af silk clay og så har du, med den medfølgende spilleplade, et kryds og bolle-spil. Sættet finder du lige her og koster kun 25,- – og det var altså virkelig hyggeligt at lave.

Rigtig hyggelig ting at lave

Vil du hellere kigge på nogle af deres andre DIY kit? Så kan du finde dem her eller måske mangler du lidt til at lave påskeæg? 🙂 Der er massere af muligheder derinde.

Han var ret stolt 🙂

Jeg håber I alle kommer godt i gennem den her tid..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen